Zde definujte parametry a klikněte na tlačítko!
Šroubení z nalité trubky podle DIN 11851 pro hadice Master-PUR pro potraviny, bezpečné pro potraviny EU 10/2011
Zobrazit informace o produktuZde definujte parametry a klikněte na tlačítko!
| Popis, dodatek k názvu produktu | Šroubení z nalité trubky podle DIN 11851 pro hadice Master-PUR pro potraviny, bezpečné pro potraviny EU 10/2011 |
| Specifikace řešení připojení | závitová hadicová přípojka podle DIN 11851, proudnicový, vodotěsné spojení |
| Provedení vtoku / límce | vyrobeno ze specifikovaného materiálu |
| Materiál rámečku / límce | Polyuretan |
| Specifikace rámečku / límce | schváleno pro přímý styk s potravinami podle směrnice EU 1935/2004, 10/201, materiál je v souladu s potravinářskými předpisy BfR, materiál odpovídá potravinářským předpisům DIN 11851 |
| Provedení trysky | obsazení, vyrobeno z kovu |
| Materiál trysky | ušlechtilá ocel 1.4301 |
| Konstrukce těsnicího kroužku | vyrobeno z gumy |
| Materiál těsnicího kroužku | NBR (NBR), materiál odpovídá potravinářským předpisům DIN 32676 řady A |
| Chemické vlastnosti | nerezavějící, bez zápachu a chuti, dobrá odolnost vůči chemikáliím |
| Mechanické vlastnosti | vynikající pevnost v tahu a roztržení |
| Jiný | odvod elektrostatického náboje uzemněním mezi hadicí a armaturou |
| Teplotní rozsah | -40 na 90 °C |
| krátkodobá maximální teplota | krátkodobě až 125 °C |
| Dodávka, typ výroby | zakázková výroba, pro potravinářské hadice Master-PUR od DN 32 do DN 150 |
| volitelná úprava položky (na vyžádání) | na vyžádání k dispozici v aseptickém provedení podle DIN 11864-1, svařitelné, lisované, jiné rohože |
Všechny údaje se vztahují na médium a okolní teplotu +20 °C.
* Informace o poloměru ohybu ve vztahu k vnitřní straně ohybu hadice | S výhradou technických změn a barevných odchylek
Máte nějaké dotazy k produktu, řešení na míru nebo speciálním oblastem použití pro vaše požadavky? Neváhejte nás kontaktovat! Těšíme se na rozhovor s vámi!